april 13, 2024

Fiction

Friform-rollespill er et uttrykk som blir slengt rundt med jevne mellomrom, men det er ikke alle som har fått grep om hva det egentlig er.  Dette prøver Ole Peder Giæver og Elin Nilsen å gjøre noe med i sitt løse rammeverk: Fiction. Selv har jeg vært med på å spillteste disse reglene på årets Plencon, og kan absolutt anbefale dette til de som ønsker et velfungerende friform-rammeverk. Slenger du med teknikkene fra Matthijs Holter og Emily Care Boss´ Play With Intent kan du raskt smykke deg med tittelen Friform-ekspert. Disse to PDF-ene burde egentlig vært flettet sammen til ett volum for maksimal friform-bonanza.

Friform bryter ned murer mellom bordrollespill, levende rollespill og improvisasjonsteater. Det er dessuten veldig lett for folk som ikke har deltatt i noen av disse hobbyene å delta.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.