januar 30, 2023

Fiction

Friform-rollespill er et uttrykk som blir slengt rundt med jevne mellomrom, men det er ikke alle som har fått grep om hva det egentlig er.  Dette prøver Ole Peder Giæver og Elin Nilsen å gjøre noe med i sitt løse rammeverk: Fiction. Selv har jeg vært med på å spillteste disse reglene på årets Plencon, og kan absolutt anbefale dette til de som ønsker et velfungerende friform-rammeverk. Slenger du med teknikkene fra Matthijs Holter og Emily Care Boss´ Play With Intent kan du raskt smykke deg med tittelen Friform-ekspert. Disse to PDF-ene burde egentlig vært flettet sammen til ett volum for maksimal friform-bonanza.

Friform bryter ned murer mellom bordrollespill, levende rollespill og improvisasjonsteater. Det er dessuten veldig lett for folk som ikke har deltatt i noen av disse hobbyene å delta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.