juli 15, 2024

Trailer: Drakar och Demoner Tronländaren

Det svenske spillet Drakar och demoner begynte sin historie tidlig på åttitallet, og ble veldig populært hos våre gode naboer. Så populært ble det at vi fikk en norsk oversettelse. Nå har kanskje Drakar och demoner forsvunnet fra butikkhyllene, men det er liv der fortsatt. Selskapet bak spillet vært så djerve at de har begynt å lage en kortfilm satt til rollespillets verden, Trudvang. Her er et utdrag fra hjemmesiden til filmen:

Vi följer fyra lycksökare på jakt efter gamla rikedomar och ett magiskt svärd som kan återbringa stabiliteten i hemlandet, då deras jarl hotas av upprorsmakare. Gruppen vandrar genom vidsträckta och farliga landskap, med berg och skog som täcker uråldriga hemligheter bäst förglömda. Under resans gång får vi reda på karaktärernas relationer, vänskap och misstankar. Deras lojaliteter sätts på prov, tills de möter sin svåraste fiende någonsin.

Vår målsättning är att skapa en film som kan tillfredställa en publik som redan gillar rollspel och fantasy, men likaväl tilltala en publik som inte är insatt i genren. Vi vill göra en dialogdriven historia satt i en mörk och hotfull värld. Kärnan i storyn kommer att kretsa kring relationerna karaktärerna emellan, och de vanliga mänskliga beteenden och känslor som uppstår, för att göra det lätt att relatera till rollerna som om de vore verkliga. Vi vill blåsa liv till vår värld genom att fokusera på detaljerna kring personerna som lever där. En värld med väldigt lite hopp som är hänsynslös och hård, där bara de starka och de lömska klarar sig genom de svåra tider som råder.

Er dette en fin måte å få dagens ungdom interessert i rollespill på? Kunne vi gjort noe lignende i Norge? Gi lyd i forumet, kommentarfeltet her eller på Facebook.

Lenke til Riotminds og filmprosjektet.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.