juli 15, 2024

Den lekre lille boka om rollespill

Den lille boka om rollespill ble publisert like oppunder jul, og kan lastes ned nedenfor. Papirutgaven fås kjøpt hos Outland. Kloke råd til nybegynnere, viderekommende nybegynnere og gamlinger om hobbyen og kunstarten vi setter så høyt. Her kan du lese et intervju med bokas forfatter hos Dagbladet, og her kan du høre ham utgyte seg om prosjektet på NRK P1s Kveldsåpent.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.