mai 22, 2024

Vandrerne live fra Tilt på YouTube og gratis eventyr

Torsdag 25. april 2019 ble Vanderne spilt foran på publikum på utestedet Tilt i Oslo. Videoen fra spillingen er nå klar. Michael Stensen Sollien spilledet, Ane Marie Anderson, Nicolai Krogsrud-Strøm og Yngve Emil Melby Nykås tok rollene kveldens mystiske vandrerne. Nå kan du se videoen av spillingen gjort av Christopher Kjølberg. Illustrasjonene av rollene ble tegnet av Håkon Nordheim, og kartet ble tegnet av Stine Gust Wilmann.

Eventyret og øya som ble brukt til spillingen er lagt ved her så du selv kan kjøre dette mine dine spillere. Dette er en gylden mulighet til å lære å spille rollespill med et eksempel i levende bilder. Vandrerne kan du kjøpe på www.vandrerne.net i fysisk format eller som PDF.

Dette er en gavepakke til alle som vil spille Vandrerne. Du får her en detaljert øy, et eventyr, og tre ferdigskrevne roller. Du kan se videoen fra spillingen for å se hvordan vår spilling gikk, men jeg tenker det kommer til å utspille seg nokså annerledes når du prøver å kjøre det selv. Jeg håper med dette at jeg og Rull20-gjengen kan friste mange der ute å prøve ut rollespill, og spesielt Vandrerne.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.