desember 5, 2021

JenteCon – en rollespillkongress for jenter

Utdrag fra hjemmesiden til JenteCon:
Er du eneste jenta i rollespillgruppa? Alltid lurt på hvordan det ville være å spille rollespill med bare jenter? Fundert på å prøve deg som spillleder, men ikke helt våget eller fått ut fingern?

Da er JenteCon 2012 noe for deg!

JenteCon er en rollespillkongress med mål om å samle jenter for å spille med andre jenter. Det er et lavterskel sted for jenter som har lyst til å prøve seg som spilledere, et forum å diskutere felles utfordringer og erfaringer i et miljø dominert av gutter, og en mulighet til å utforske rollespill som hobby på jenters premisser.

JenteCon skal foregå helgen 22. og 23. september i Oslo. Det er en pulje per dag, og man kan delta på hele, eller bare  den ene dagen.I hver pulje deler vi inn i flere spill, avhengig av hvor mange spilledere og spillere vi har.

Meld deg på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.