april 13, 2024

Ta med deg en rollespillbok ut i sola

Nå er det Read an RPG Book in Public-uke. The Escapist står for denne bevegelsen som oppfordrer oss til å lese en rollespillbok i all offentlighet denne uken. Dette arrangeres 3 ganger årlig, og tanken bak er å gjøre rollespill mer synlig og forlokkende for folk som ikke spiller. Du kan lese mer om dette på nettsiden deres.
Ta med deg en god rollespillbok på kafé, i parken, på stranden, eller et annet offentlig sted. Ta gjerne bilde av det og del det på Twitter med hashtagget: ‪#‎readrpgs‬. Da får folka bak se at vi er med på moroa. Selv synes jeg det tar seg best ut med et norsk rollespill i sola.

Iras by i sommersola

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.