november 26, 2021

«Role Initiative» – en rollespillparodi

Det er bra rollespillere har selvironi, for det er sjelden rollespillere blir portretert som oppegående medlemmer av samfunnet på det store lerretet. Kortfilmen Role Initiative er inget unntak. Det som skiller denne parodien fra tidligere forsøk er at den også er en musikal. Filmen ble spilt inn i løpet av 72 timer i anledning en filmkonkurranse ved navn Windy City Shootout´s 72 Hour Film Competition. Konkurransereglene krevde blant annet at de skulle filme minst en scene i en bestemt trapp, bruke et utdelt fotografi som rekvisitt, og på et tidspunkt ha med replikken: “Call me when you’re on the other side”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.