juni 22, 2024

«Role Initiative» – en rollespillparodi

Det er bra rollespillere har selvironi, for det er sjelden rollespillere blir portretert som oppegående medlemmer av samfunnet på det store lerretet. Kortfilmen Role Initiative er inget unntak. Det som skiller denne parodien fra tidligere forsøk er at den også er en musikal. Filmen ble spilt inn i løpet av 72 timer i anledning en filmkonkurranse ved navn Windy City Shootout´s 72 Hour Film Competition. Konkurransereglene krevde blant annet at de skulle filme minst en scene i en bestemt trapp, bruke et utdelt fotografi som rekvisitt, og på et tidspunkt ha med replikken: “Call me when you’re on the other side”.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.