mai 22, 2024

Svenske Järnringen er tilbake

Det er kanskje en del som husker Järnringen, et rollespillfirma som produserte blant annet: Mutant Undergångens Arvtagare og Coriolis. To meget populære spill som nå har sine rettigheter hos Fria Ligan.

Men de siste månedene så har de kommet tilbake igjen, med ny ledelse, men mange av de samme folkene. og de har et helt nytt rollespill på vei:

Symbaroum

Et fantasyspill som er full av mystikk og oppdagelsesferd. Det handler om et folkeslag som har blitt fordrevet ut av sine landområder inn i en massiv, urgammel skog; men det ser ikke ut til at alle de som bor der er like glade for nykomlingene.

Mer kan leses på http://www.jarnringen.com/ .

Det virker som om masse bra kommer ut av Sverige for tiden, med Fria ligan sitt Svavelvinter, Spelet om Morwhayle, Mutant År Noll – Helmgast med Eon IV og nå Järnringen med Symbaroum og mer i planene sine.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.