februar 4, 2023

Svenske Järnringen er tilbake

Det er kanskje en del som husker Järnringen, et rollespillfirma som produserte blant annet: Mutant Undergångens Arvtagare og Coriolis. To meget populære spill som nå har sine rettigheter hos Fria Ligan.

Men de siste månedene så har de kommet tilbake igjen, med ny ledelse, men mange av de samme folkene. og de har et helt nytt rollespill på vei:

Symbaroum

Et fantasyspill som er full av mystikk og oppdagelsesferd. Det handler om et folkeslag som har blitt fordrevet ut av sine landområder inn i en massiv, urgammel skog; men det ser ikke ut til at alle de som bor der er like glade for nykomlingene.

Mer kan leses på http://www.jarnringen.com/ .

Det virker som om masse bra kommer ut av Sverige for tiden, med Fria ligan sitt Svavelvinter, Spelet om Morwhayle, Mutant År Noll – Helmgast med Eon IV og nå Järnringen med Symbaroum og mer i planene sine.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.