juli 15, 2024

Rollespill.info åpner dørene igjen

Nå har jeg åpnet dørene til Rollespill.info igjen etter flere måneder med snekring i det skjulte. Jeg anser siden å være i en slags åpen beta, så en del kan komme til å forandre seg ettersom mangler kommer til syne. Jeg synes den har blitt mange hakk bedre enn det vi hadde tidligere.

I stedet for WordPress har jeg nå gått for Squarespace. Det gjør det enklere å forandre siden etter behov, og for meg som ikke er noen mester i koding passer dette mye bedre. Det var veldig viktig for meg at siden skulle se bra ut på både maskin, nettbrett og mobil. Sjekk selv. Til og med forumet oppfører seg som en app. Plutselig ble det moderne gitt!

Apropos forum. Facebook-gruppa har vokst seg gedigen. Vi har nå 1500 medlemmer takket være en iherdig innsats fra spesielt Ole Peder Giæver. Likevel har det vært de som har savnet et forum; meg inkludert. Forum har et annet tempo, og man kan fokusere på en sak over lenger tid. Dette er spesielt nyttig for spillutvikling, rollespillteori og kanskje litt dypere samtaler. Dette forumet er mange hakk hvassere enn det vi hadde tidligere. Logg deg inn med Facebook eller Google+ kontoen din og du er i gang.

Når det gjelder fremtidig innhold på siden ønsker jeg å gjøre det litt annerledes denne runden. Der jeg fokuserte på nyhetssaker tidligere og korte tekster, vil gjøre det motsatte fremover. Sosiale medier er mye bedre på å informere om nye spill på markedet, kongresser og andre spillrelaterte nyheter. Det jeg vil satse på her er innhold som eventyrmoduler, småspill, intervjuer, anmeldelser og podcasts. Det gir mer mening enn å konkurrere med farta i sosiale medier.

Så, jeg håper du liker den nye glinsende og velduftende rollespill.info.

Velkommen skal du være.

Michael «Gorby» Stensen Sollien

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.