mai 22, 2024

Rollespill på Kickstarter

Det er tydelig at mange har fått øynene opp for Kickstarter som en måte å finansiere rollespill på, og antallet som faktisk blir finansiert tilsier også at det er et sultent marked der ute. Vi har tatt en kikk på noen av de rollespillene som har kampanjer ute nå.

ANIME RPG – Som navnet tilsier, et anime-basert rollespill. Skryter av å gi spillerne stor frihet både til rolleskaping og -forbedring, samtidig som balansen i spillet opprettholdes. Skadesystemet skal også visstnok være mer realistisk enn «tradisjonelle» rollespill.

NO COUNTDOWN – Special Operations satt til 3.verdenskrig, som lar deg spille helten fra en action-film, av typen som kan hoppe ut av helikopteret, sabotere krigsmaskinene til fienden, og unnslippe på det mest utrolige sett. Et enmannsprosjekt som skal utgis til høsten.

NEON SANCTUM – Et cyperpunk-rollespill satt i en verden inspirert av Bladerunner og Dredd. Spillet er basert på kort som viser ferdigheter, implantater, utstyr og motstandere, og systemet skal være raskt og intuitivt. Passer kanskje best til lettbeinte eventyr, selv om spiller hevder å kunne kjøre alle typer Cyberpunk-opplevelser.

RPG CARD DECKS – Ikke egentlig et eget rollespill, men allikevel interessant: Her får du kortstokker med biroller, eventyr og monstre til bruk i ethvert spillsystem. Hvis du legger i nok kronasjer får du også med tidligere kortstokker i serien.

Kanskje noen av disse kan være verdt å sjekke ut?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.