april 13, 2024

Spøkelsesdansen i Deadwood (V20)

Året er 1891. Fjorten år har gått siden gullrushbyen Deadwood ulovlig sprang opp på indianernes jord. Gullet har gjort regionen rik, og territoriet har blitt delstat. Sittende Okse falt året før, siste snev av mot- stand fra sioux-indianerne knust etter massakren ved Wounded Knee. Nå har jernbanen kommet til Deadwood, men byens lovløse rykte lever ennå videre.

Indianerne danser Spøkelsesdansen. Vampyrenes tid har kommet til Vesten.

Denne modulen er satt i den ville vesten, et miljø som har vært lite utforsket i Vampire: The Masquerade (Werewolf derimot har en egen Wild West-versjon). Modulen er illustrert av Håkon Nordheim, og det gis takk til Martin Brundtland Skullerud og Kay Olssen i introduksjonen. Modulen er tilgjengelig med godkjennelse fra White Wolf og Dark Pack. For mer uoffisielt materiale til World of Darkness, sjekk ut: www.storytellersvault.com

Du kan laste ned modulen gratis her på Rollespill.info

Obs: Øvrig bildemateriale er i offentlig eie eller brukt med tillatelse. Deler av dette materiale er åndsverk og varemerker tilhørende White Wolf Publishing AB, brukt med tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt. For mer informasjon, besøk white- wolf.com. Verket er fan-laget og ikke offisielt. Enhver gis vederlagsfri rett til å mangfoldiggjøre dette verket uendret og i ikke-ervervsmessig øyemed.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.