oktober 4, 2022

Velkommen!

Rollespill.info er et norsk nettsted og diskusjonsforum for rollespillere, ment som en storstue for det rollespillende Norge

 • Øyy! Hva er rollespill?

  Altså, situasjonen er denne: det kommer en fyr bortil meg på gata. Han er ganske rufsete kledd, så jeg tror med en gang at han skal be om penger, noe jeg konsekvent sier nei til, men han overrasker meg med følgende utrop:
  Øyy! Du typen! Hva er rollespill?

 • Fiksjonsdrevet handling

  Vi sier ofte at spill er “narrative” eller “drevet av fiksjonen”. Hva er det som egentlig ligger i begrepet fiksjonsdrevet handling? Kaare Berg forteller litt om hvordan denne metoden skiller seg fra de mer tradisjonelle metodene, og litt om hvorfor overgangen ikke er så stor.

 • Den norske podcast-floraen

  Nå har det virkelig eksplodert på podcast-fronten her til lands. Det var kanskje en pandemi som skulle til for å sette i gang trangen til å prate og spille rollespill på podcast.

 • D&D live fra Arcon med RullD20

  YouTube og live-prosjektet RullD20 ruller videre, og nå ligger videoen fra del 1 av D&D-spillingen fra Arcon ute. Dette er ikke klassisk Tolkien-inspirert D&D, men heller basert på norrøn mytologi og vikingtiden.

 • Rollespillet Kvad live fra Tilt

  Her er videoen fra Kvad på Tilt, som ledes av spillets skaper Karl Otto Kristoffersen. Denne gangen skal spillerne forsøker å redde sin venn fra galgen.

 • Anmeldelse av Kult Divinity Lost

  Kult, et skrekkrollespill kjent for groteskt og uhyggelige materiale, er tilbake i sin fjerde utgave. Simon Ekhamra har spilt spillet, og gir oss en grundig anmeldelse av den nye grunnboken til spillet.