februar 4, 2023

Velkommen!

Rollespill.info er et norsk nettsted og diskusjonsforum for rollespillere, ment som en storstue for det rollespillende Norge

 • Anmeldelse av Trophy Dark

  Trophy Dark er et spill om en gruppe eventyrere som vandrer inn i en forhekset skog for å søke berømmelse og gull, som gradvis blir konsumert av skogen. Dette er ikke et villmarkseventyr, men en historie om overmodige omstreifere som biter over mer enn de kan svelge. En historie om hybris, hvor ingen slipper unna. Dette er dyster og desperat fantasy, hvor mørket er sydd inn i spillets regler.

 • Anmeldelse av Xas Irkalla

  The world shudders like some great beast lanced in the heart. Wounds open in the ground. Serpentine silhouettes strike out from the dark fissures, swallowing …

 • Øyy! Hva er rollespill?

  Altså, situasjonen er denne: det kommer en fyr bortil meg på gata. Han er ganske rufsete kledd, så jeg tror med en gang at han skal be om penger, noe jeg konsekvent sier nei til, men han overrasker meg med følgende utrop:
  Øyy! Du typen! Hva er rollespill?

 • Fiksjonsdrevet handling

  Vi sier ofte at spill er “narrative” eller “drevet av fiksjonen”. Hva er det som egentlig ligger i begrepet fiksjonsdrevet handling? Kaare Berg forteller litt om hvordan denne metoden skiller seg fra de mer tradisjonelle metodene, og litt om hvorfor overgangen ikke er så stor.

 • Den norske podcast-floraen

  Nå har det virkelig eksplodert på podcast-fronten her til lands. Det var kanskje en pandemi som skulle til for å sette i gang trangen til å prate og spille rollespill på podcast.

 • D&D live fra Arcon med RullD20

  YouTube og live-prosjektet RullD20 ruller videre, og nå ligger videoen fra del 1 av D&D-spillingen fra Arcon ute. Dette er ikke klassisk Tolkien-inspirert D&D, men heller basert på norrøn mytologi og vikingtiden.